Startsida / Inlägg

Följ med bakom kulisserna: Sarah & Andreas

av Katarina Wendelin

 Så här gick det till när Sarah Dawn Finer och Andreas Johnson besökte tjejerna och åt middag. Och det här snackades det om! 

Sarah Dawn Finer & Andreas Johnson

– Hannah känner Sarah ganska väl och Andreas lite grann, medan Sarah och Andreas kanske inte känner varandra så väl men umgås i jobbet och tycker mycket om varandra. Det var härligt att bjuda in två så musikaliska personer som dessutom bjöd Amanda på två förlossningslåtar!

Känslostormar

– Vi pratade om livet och var vi befinner oss just nu och hur det är. Det var ett nära och härligt samtal om bland annat kändisskap. Vi skrattade massor men när Sarah och Andreas sjöng för Amanda så blev det lite känslosamt. Andreas pratade mycket om när han gifte sig med sin fru medan Sarah ogärna pratar om sitt privatliv. Om gästerna avslöjar för mycket och ångrar sig så är vi snälla och klipper bort det. Man ska känna sig bekväm när man äter middag hos oss och inte behöva bromsa samtalet!

När det blir lite konstig stämning…

– Även om Hannah känner Sarah så blev det kanske lite konstig stämning när vi pratade om hennes kärleksliv och Sarah sa att hon inte svarar på frågor om det, haha. Hannah blir misstänksam när folk vägrar svara – antingen betyder det att det finns massor att hämta där eller så finns det ingenting alls. Människor undrar hur vi kan vara så öppna med våra privatliv men det beror nog på att vi är på det klara med våra förhållanden och familj och allt det där, då är det lätt att prata om det.

Gravidhormoner

– Amanda spillde över hela bröstet så att jag [Hanna, red anm] fick sitta och torka. Eftersom hon är höggravid så var hon också superkoncentrerad på just graviditeter och ställde jättekonstiga frågor om alkohol till Andreas när han pratade om sitt frieri – ingen förstod varför hon satt och snackade om sprit eftersom det inte hade något att göra med frieriet, haha.

Vad vi åt

– Varken Andreas eller Sarah hade några allergier eller restriktioner vad gällde maten. Vi lagade en jättegod snabblasagne som gästerna blev otroligt nöjda med. Sarah ville ha en doggy-bag med sig hem och det fick hon! Amanda läste inte igenom receptet till efterrättspajen innan vi satt igång med maten så den stod inte i kylen närapå så länge som den borde gjort innan servering… Men den blev supergod ändå!

Psst… Recepten hittar du här!

Foto: Amelia Lönngren Widell

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB