Dakarbloggen

Tina Thörner bloggar från rallyt genom Argentina och Chile

Arkiv för December 2009

- Sida 1 av 1

Administration & Besiktning!

av tinathorner

Min service.jpgIgår blev det en lång dag ute i solen för att fixa och gå igenom allt med bilen! Chichi och jag avslutade arbetsdagen med att att inhandla Dryfit tröjor och strumpor att ha under overallen och aromatiska ljus och dofter som vi ska använda i vårt lilla krypin (bunkern) bak i lastbilen där vi kommer att sova. Det luktar olja, reservdelar och gummi – kan bli för mycket av det goda om man även ska sova i det ;o)

Sedan var det direkt till vårt favoritställe ”sushi house” där man kan äta sushi av alla de slag! I kväll pratade vi upplägg, mindset, strategier och allt annat som behöver vara klart i skallen innan man startar. Båda 2 måste bli och jobba som ”en enhet”. Vid 22.30 bar det av till vår physio, Gretje, som knådade mig fram till midnatt. Så nu drar det ihop sig.

Under dagen idag är det vårt teams tur att kolla papper och tekniken samt intervjuer och pressbilder. I kväll har vi nyårsfirande med hela teamet och sedan är det ”beauty sleep” som gäller. Men vi ska fira in det nya året väl – för Chichi och jag har planer………..

GOTT NYTT ÅR!! – ja fira in det nya 2010 med positiv energi och glädje!!

 

Nu närmar det sig!

av tinathorner

Obelisc.JPG 

Välkomna alla bloggvänner! Nu är det dags för mitt 10:e Dakar rally och det firas med en blogg här på Aftonbladet!! Det är full ”action” och det ena avlöser det andra och det märks att nerverna börjar komma till känna både hos oss och våra motståndare ;o)

Nu ska vi registrera och kolla upp alla papper så att licenser, körkort, försäkringar och allt annat stämmer och finns registrerat. Sedan är det en liten inkörning av vår rallybil med startnummer 307 som ska göras så att inget fattas eller inte fungerar där. Mot eftermiddagen ska vi vara mitt i stan på en presskonferens och skriva autografer. På Dakar 2009 kom det runt 800 000 för att se starten här i Buenos Aires.

Vädret är skönt, det har legat runt 28 grader. Men att bo mitt inne i centrum?? – här är det människor och trafik hela hela tiden.

Under dagarna då vi kommer att tävla kan ni följa oss på www.dakar.com! Sedan kommer det en rapport från mig här på bloggen då vi kommer till uppehållen på kvällarna. Vi är 4 timmar efter svensk tid så ni får ha lite förståelse för att det blir först fram emot midnatt som det kommer upp! 

Sida 1 av 1

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB