Tjuvstart

….
..
Första advent nästa helg, jösses vad tiden går fort!
Var ute och kollade in julpynt idag. Bestämde mig för att i år får det bli en grön och vit jul hos oss, plus våra röda tomtar förstås! Min älsklings mamma, har samlat Rolf Bergs tomtar till honom i massor med år, och mina föräldrar köper Nittsjötomtar till mig varje år! Så vi har faktiskt en hel ”tomtearmé” vid det här laget!
……….
Som sagt, resten får bli vitt och grönt!
Köpte vit sprayfärg som jag faktiskt tänkte att jag kan använda på befintligt julpynt med ”fel” färg!
På så vis blir det ju julpynt med tradition på nytt vis!
………….
Shoppade upp mig på en ny ”adventsljusstake” i alla fall!
..
….
..
En stor fin grankrans till en av ytterdörrarna gjorde jag själv nu i kväll! Tycker att den blev jätte fin, den var lite svår att fota nu på natten bara, det blåser så ute!
..
..
Till den andra dörren skall vi köpa en på skolans julmarknad nästa helg, det är tradition!
…..
…..

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma