Måla svart

…..
…..
”Familjen Ek” måste nog börja slänga ut vissa pinaler, jag är evinnerligt trött på ek! Köksbordet måste bort, och sideboardet i vardagsrummet (som bara är sååå fel) skall nog bli svart. Grejen är bara den, att jag tänker göra det när älsklingen är bortrest, och för att det skall bli en succé när han kommer hem, måste allt dit på en gång! Bordet, kuddarna, tavlorna, nya ljusstakar osv. Han saknar nämligen fullständigt förmåga att föreställa sig hur saker blir när det blir klart…
………….
Letar förresten varje dag, på Blocket, efter ett stort (då menar jag stort), rustikt träbord till köket. Vi har moderna vita stolar i plast och krom som jag tror skulle göra sig bra ihop med ett svartmålat stort bord.
………
Här kommer lite köksbord från inspirationsmappen!
…..
!

………

Samtliga bord i den här lilla samlingen skulle vara så himla snygga i högblankt svart, i mitt kök!

………..

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma