Något annat än jul

……
……….
God kväll! Är jag den enda som tröttnat på julpyntet eller? Tyckte att det var så fint för någon vecka sedan nu vill jag bara få ut det så fort som möjligt! Visar några bilder som jag samlat i ”inspirationsmappen”! Längtar så vansinnigt efter att göra om lite här hemma! Snart åker älsklingen bort en helg och då tänker jag plocka fram målarbyxorna och symaskinen!
………
……….. ……….
Fin blandning mellan nytt och gammalt, hela bilden andas vår!
……
………… ………
Har sagt det tidigare, mer bilder och tavlor upp på våra kala väggar!
….
!……….
Helmysig fåtölj till fjällhuset, underbart att borra ned sig framför brasan i den fluffiga fällen!
……..
……….. ……….
Läcker trapp upp till ett loft, klart inspirerande! Snygga stolar förstås!
…..
………..
Kontakt är tagen med Dinesen! Golvet specialtillverkas för varje kund. Den absolut dyraste enskilda utgiften vi kommer att ha på huset, men jag tror att det kommer att vara värt varenda krona! Det är sååå vackert!!
………
……..

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma