Keep calm and carry on

……
…..

Inte fått till det med bildredigeringsprogrammet ännu, tiden bara flyger iväg på kvällarna och på dagarna är det en liten tjej som pockar på min uppmärksamhet!

…….
….…..

Har äntligen fått min poster från Keep calm and carry on nu! Hittade en billig ram som jag idag målat svart och i morgon skall jag hämta en passpartout (om det nu stavas så) som jag beställt! Postern var jättefin, tryckt på riktigt riktigt fint papper! Nu skall den bara in under glas och ram sedan upp på väggen i sovrummet! Kanske kan jag visa den i morgon…

.

Fler blogginlägg från Drömhus

2 kommentarer

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

  2. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma