Härlig vinter, men tack nu räcker det…


….

I vår blir det ingen resa för oss till Lofsdalen. Varje år åker vi dit, minst två gånger mellan nyår och maj. Men nu blir vi hemma och sparar pengar, jag gissar att det blir några resor dit när bygget väl kommer igång…


.

Vinnarbilden i Lofsdalens årliga fototävling!
Bilden är tagen av Malin Sjödin, och lånad från Lofsdalens hemsida!
…..
.
Annars älskar jag att åka skidor utför!
Saknar skidåkningen men är rätt så t r ö t t på snön nu!
…..
Jag längtar enormt mycket efter våren och sommaren!
Hittade den här bilden från en sen kväll i somras!
….
….….
….
Det var ljuvligt varmt och Lillan somnade sött i vagnen med de små myggsbettsbitna fossingarna hängande utanför. Vi var långt ute på landet hos vänner och åt en fantastisk middag med bara ”egenproducerad” mat! Egenfångad smörstekt Öring med kantarellstuvning samt klyftpotatis, sallad och tomater från landet! Underbart gott var det och trevligt hade vi!
………
Som sagt, längtar idag ihjäl mig efter att få gå barfota en varm sommarkväll!
…….
………

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma