Blomsterkavalkad

.
.
Nej men usch vad trista bilder det blev i förra inlägget! Får ingen ro i kroppen när det blir så! Måste bara fixa nytt! Vad heter den åkomman, bloggnörd eller är man möjligtvis bloggstörd?
.
..
.
Min fina lilla kruka har fått en söt liten blomma som framhäver dess skönhet!
.
..
.
Hönor och kycklingar bara måste man ha när man har barn! Tildis är överförtjust i dessa små ”pippi, pippi”!
.
..
.
Hortensian är heeelt lovely! Massor med stora vackra blomsterklasar! Men varför ser Tildis så ”pillemarisk” ut? Är det möjligtvis för att äggen inte alls längre ligger i den glasskål de skall ligga i, och det är ju knappast tuppens fel…
.
...
.
Lite pasteller och påskpynt vid diskhon piggar upp! Pyntet till höger har de stora tjejerna gjort i skolan för några år sedan, och sådant pynt är det allra, allra finaste tycker jag! Snart är det Tildis tur!
.
..
.
Tulipsen jag köpte är så himla söta, de rosa är någon minivariant med spetsiga blad. De vita är också spetsiga men ganska stora!
.
..
.
Denhär stora uppstammade Myrten fick följa med hem från torget! Tittade på en Myrten tidigare under dagen, på en blomsteraffärkedja, den var ungefär en fjärdedel så stor och kostade 160 kronor! Detta praktex. blev mitt för 129 kronor! Vad säger ni om det?
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma