Vilken lyckohelg!

.
.

Hej alla fina bloggare!

.
Ny vecka, nya möjligheter och nya blogginlägg! Efter en liten minipaus i bloggandet här i helgen är jag tillbaka fulladdad med energi! Det här har verkligen varit en riktig lyckohelg vill jag lova!
.
Fredagen började toppen med att jag faktiskt vann en Giveaway hos den jättefina modebloggerskan Synnöve Franzén!
.
.
.
.
En vacker sidenskarve från Dyrberg/Kern är nu MIN!!! Ååå så glad jag blev, jag vinner sällan något på spel (eftersom jag har sådan fantastisk tur i kärlek!) och dessutom fullkommligt älskar jag sjalar av alla de slag, använder det nästan varje dag! Synnöve har en nyss startat en toppenmodeblogg, och kikar man in till henne en gång om dagen får man sig en härlig dos mode och glamour! Me like!
.

Tusen tack Synnöve, och lycka till med bloggandet!

.
.

***

.
.
I lördags var Lillan och jag på shoppingstråk i den Kungliga Hufvudstaden! Vi hade det så mysigt den lilla och jag, måste säga att det verkar som om hon är lika road av shopping som sin mor! Inne på Svenskt Tenn (ett sedan länge efterlängtat besök) var det typ några fler än jag som var, så jag orkade inte riktigt botanisera bland läckerheterna lika ingående som jag tänkt!
.
...
.
Men en bit elefanttyg fick jag åtminstone med mig därifrån! Så nu blir det lite kuddsömnad igen! Jag köpte mer tyg än vad jag kommer att behöva, så om det finns någon som är intresserad av att köpa en kudde går det bra att anmäla intresse, antingen i kommentarsfältet eller via min mail!
.
.

***

.
.
Efter en god natts sömn på ett jättefint hotell var det dags att på söndagen heja fram Lillans handbollsspelande storasyster och tränarpappa i finalspelet i Ungdoms SM!
.
.
.
.
Efter en tokspännande semifinal och en minst lika spännande final tog laget hem GULDET!
Lillan, som allt som oftast agerar maskot åt laget, åkte i flygande fläng ned på planen efter att slutsignalen gått!
.
..
.

Mellansystern och Lillan är stolta över sin storasyster och pappa som nu mer kan titulera sig Svenska mästare! Med den guldglimmande segerhatten på huvudet var lyckan total!

.
.

Vinnst av en vacker sjal, härlig dag med strålande dotter och shopping i Sthlm och ett SM-Guld till familjen på toppen av alltihopa!
En riktig lyckohelg med andra ord!

.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma