La dolce vita!

Godkväll!

Får snart 15 år sedan gjorde jag en säsong som ”städerska” på ”Högis” i Sälen! Vi hade vansinnigt roligt tillsammans på ”städet” och städningen var nog det minsta vi brydde oss om… Mycket kalasande var det och en hel del intriger mellan säsongsarbetarna var det naturligtvis också! Skidåkning då? Jodå, det gjorde vi också när vi inte festade, sov eller var bakis, vilket innebar att det inte blev så ofta…

Nu är det i alla fall dags för återförening! Det skall bli så kul att se vad det blivit av alla festprissar! Extra roligt blir det eftersom de tjejer som organiserar det hela har haft den goda smaken att hålla hela partajet på Bomans i Trosa!

Så har man tur kanske man får sussa under Anita Ekbergs yppiga barm… eller inte! Hur som helst ser minisviten helt fantastisk ut! Bara måååste bo i den någon gång, och då förstås med min älskling!

Apropå Anita Ekberg, så kom min granne och frågade om jag höll på att gräva en bassäng idag när jag grävde sandlåda!!!

Han tyckte att det var lite kul att vår lilla tjej förmodligen var ganska ensam om att ha en njurformad sandlåda!!  Ja, om man inte fick en njurformad pool är väl en dito sandlåda inte så tokigt!

Lillan är i alla fall överförtjust, och jag hann inte ta många spadtag föränn hon var där med sin lilla hink och spade!

Snacka om ”La dolce vita”!

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma