100 000 besökare!!!

.
.

TUSEN TUSEN TACK

Idag har jag bloggat i 1 år och 1,5 månad! Helt otroligt vad tiden går fort och vad kul jag har haft under resans gång. Besökarantalet har idag passerat 100 000, också det är heeelt otroligt! Kan fortfarande inte fatta att så många gulliga läsare besöker mig varje dag! Jag kanske inte är världens bästa på att berätta hur glad och tacksam jag är över att ni, alla härliga tjejer (och killar?!), läser min blogg, men ni skall veta att vartenda besök och varenda kommentar värmer mitt hjärta något helt fantastiskt! Ni betyder jättemycket för mig!

Japanskt tecken för kärlek

Stor kram och massor av kärlek till er!
Att blogga är ett äventyr, jag säger som Forrest Gump, i filmen med samma namn, ”Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get”. Just så är det med bloggandet, man vet aldrig vad man kommer att få får för respons på sina inlägg. Vissa dagar sviktar självförtroendet när kommentarerna uteblir, och jag tänker att jag kommit med så trista inlägg att jag inte kommer att behålla en enda läsare. Nästa dag har något jag skrivit om engagerat läsare, och all tvivel är som bortblåst!
Tack ännu en gång för er tid!
Igår morse när jag loggade in upptäckte jag att jag fått en Award. Danska Natasha från Florida med bloggen Northern Light har med följande motiveringen givit mig en Blogaward!

Helena from Sweden! På Vår Udde, a healthy dose of Scandinavian chic. Beautiful images, fun writing (if you can read Swedish) and a cool fashion vibe! Helena has a huge following in Sweden, and if you take a look at her blog you will see why!

Tack söta Natasha!
Med  Awarden följer en uppmaning att berätta 7 okända saker om sig själv samt att sända Awarden vidare, till fler bloggare som förtjänar den. Jag ber att få återkomma i båda ärendena!
 Måste komma på något som kan intressera er…
Kramelikram, och hoppas att ni hänger kvar ett tag till!

Ha en skööön kväll!

..

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma