7 galna saker ni inte visste om mig

.
.
Ok, jag har fått en Bloggaward och med den en uppmaning om att avslöja 7 saker ni inte vet om mig! Klurade ett tag på vilken linje jag skulle välja, men beslutade mig till slut för att berätta sju galna saker som hänt i mitt liv. Vissa saker är av privat karaktär och vissa saker inte helt smickrande, men jag väljer att dela med mig av dem ändå, eftersom jag idag kan se det komiska i det som hänt. Jag varken skäms eller är stolt över dessa  handlingar, de är en del av mitt liv och har format mig till den jag är!

Galet

Allt detta hände för många år sedan i en annan tid, ett annat liv…

1.
Jag var minst sagt lurig en gång i Sälen och tog fel dörr på baksidan av ”Högis”. Dörren ledde in på scenen där Arvingarna spelade. De (och publiken) blev minst sagt förvånade när jag kom in, i en gigantisk gul dunjacka, och vinglade över scenen bakom dem. En vakt uppmärksammade det hela och bar ut mig…
2.
Efter tre timmars bekantskap i en bar, med en 10 år äldre stenrik man från Storbritannien, reste jag tillsammans med honom och 14 av hans killkompisar till St Anton i Österike i en vecka. Mina föräldrar var rasande och mina kompisar tyckte jag var galen. Vi levde på Dom Perignon och Marlboroug Light i en vecka och inledde en fantastisk vänskap (inget förhållande) som varade i många år! Nuförtiden talas vi vid ett par gånger per år!
3.
Jag bodde i Spanien i ett år och jobbade som säljare på ett Norskt företag. Jag hade en nära och bra relation till en familj som ställde upp mycket på mig, och var mina arbetsgivare. Jag längtade hem, men var för feg för att säga upp mig, istället flydde jag hals över huvud på julaftonen, och överaskade mina chockade föräldrar hemma i Sverige utklädd till jultomte.
4.
I tre år var jag tillsammans med, och försörjde en kille som skulle bli rockstjärna (!). Tills jag en dag insåg att mina pengar var slut, och jag var ”Sol-och-vårad”!
5.
När jag var nitton, var jag i New York och pengarna var fullständigt slut. Vi var sååå fattiga! Jag och en väninna sov under en vaktpulpet på Kennedy Airport. En städerska hade tidigare kastat ut oss från en handikapptoalett. Vakten tyckte att det var för farligt för oss att sova bland de hemlösa, så han lät oss sova under hans ”desk”! 
6.
En gång på en semesterresa till Puerto Banus (Spanien) festade jag och en kompis helt galet, utan att veta om det, en hel natt med flera svenska ”näringslivstoppar” och politiker. De presenterade sig med fingerade namn och först efter ett tag, tillbaka hemma i Sverige, förstod vi vilka de var…
7.
En stor anledning till att jag köpte min Jack Russell, Gunborg, var för att jag hade en exboyfriend som hade liiite svårt för att fatta att det var slut, och han var allergisk mot pälsdjur
.
.
Vi har alla våra skelett i garderoben!
Kram på er!
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma