Här blåser nordanvinden och nya vindar

.
.
Idag blåser nordan över Västeråsfjärden och Udden förvandlas sakta men säkert till en färgsprakande höstlövsfylld plats att bo på! Elden sprakar i brasan, stearinljusen brinner och jag sitter ensam här hemma och funderar över livet i stort och bloggen i smått.
Jag kan känna att inriktningen på bloggen den senaste tiden tagit en vändning som jag inte är helt bekväm med. Ibland rullar saker och ting på, och inte förrän man stannar upp, och tänker till, inser man att det kanske inte blev riktigt som man tänkt sig.
En mycket klok person med en ”Helt Enkelt” underbar blogg, har på ett fantastiskt sätt hjälpt mig att sortera mina tankar och uppmuntrat mig att följa mitt hjärta!
På vår Udde kommer att förändras en smula. Trotts detta, hoppas att några av er trogna läsare, följer med mig på min ”nya” resa! Kanske, kanske börjar jag helt sonika om, med en ny blogg en dag. Men ännu så länge kommer jag bara att förändra en del!
Jag säger som Nalle Phu, – Ha en härlig blåsdag!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma