Uppdrag slutfört

.
.

Hallojsan!

Det känns som om det var väldigt länge sedan jag levererade något inlägg här på bloggen, men oj så mycket jag har haft för mig hela tiden. Har verkligen inte funnits en minut över!
Stockholmstrippen
Mycket, mycket trevlig tjejresa till Stockholm i måndags, med shopping hos Svenskt Tenn och supergulliga tjejerna Janina och Fia på Lucky Ellen! Kvällen avslutades med gott Italienskt kök och en flaska rött! Lagom trötta efter en lång dag, lyckades vi hoppa på fel tåg, och missade det vi skulle ha åkt hem med… Tröstade oss med varsin öl i en hotellbar! Klockan var mycket innan jag till slut kröp ned mellan lakanen hemma på Udden!

Nya uppdrag

Igår avslutade jag mitt uppdrag som ”hus till salu fotograf”! Bilderna ligger nu ute på Hemnet och det vankas redan nya uppdrag, plus en till grej som verkar superkul!
 Det ni, så jäkla kul!

Sååå svenskt!

Jag visar några bilder här, och vill ni se resten kan ni klicka er vidare. Men innan ni gör det måste jag vara så där svensk och nästan be om ursäkt för min existens!
Snälla komihåg att det är mitt första uppdrag, huset var enormt och jag hade behövt vara där en hel dag egentligen. Den första dagen var det dessutom supermörkt ute. Jag höll på att slita ihjäl mig när jag släpade runt på grejor och fotade samtidigt… Lärt mig massor och allt kommer att gå mycket snabbare och smidigare nästa gång! Man vill ju så mycket, men jag insåg snart att jag fick sänka min ambitionsnivå radikalt!

Ses snart igen!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma