En salig blandning

.
.

Godkväll goa läsare!
Vårt hem är just det, en salig blandning av alla möjliga och omöjliga saker. Ibland blir jag så trött på alltihopa att jag har lust att kasta det mesta i sjön. Speciellt tycker jag att den känslan infinner sig när jag läst vissa makalösa bloggar! Men, men, redan nästa dag kan jag tycka att åh, så fint vi har det, och vad jag trivs med min ”saliga bandning”! Just nu är jag iofs inne i en kasta det mesta i sjön period och jag vill bara köpa nytt, hela tiden! Det går ju naturligtvis inte, så här gäller det att vara lite kreativ och händig. Projektet pågår och jag återkommer till det…
Det var länge sedan jag kollade runt i cyberspace efter inredningsreportage. Har mest bara läst bloggar den sista tiden. Dessutom har jag faktiskt varit otroligt bussy ett tag nu, ovanligt för att vara mig de senaste två åren, sedan Lillan kom! Jag har till och med fått lova att skaffa mig en almanacka för att kunna hålla reda på alla tider och uppdrag som skall passas var och var annan dag. Jag hade nästan glömt bort att det fanns en värld utanför mammalivet på Udden!
Igår var det dags att fota och styla ”Hus till salu” igen. Kul var det, och mäklaren är nöjd, men jag kommer INTE att visa några bilder därifrån då nämnda hus INTE är något för en blogg med inredningsinriktning…
Tänk om man kunde få fota sådana här hus någon gång!

Det får Stellan Herner göra!
Han har tagit varenda tjusig bild i det här inlägget!
Ses imorgon, och hörrni glöm inte bort superduper fina tävlingen,
 den som ni inte vill missa, på fredag alternativt lördag!
Lite förseningar har uppstått, vilket innebär att jag kanske måste skjuta på startskottet!

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma