Tillökning…

.
.

Ja, i kuddfamiljen alltså!
Lillan har sovit hos mormor och morfar i natt så jag har ägnat morgonen och förmiddagen åt kuddsömnad! Några elefantkuddar har det förstås blivit, men även en kudde till mig själv! Sist jag var på Svenskt Tenn köpte jag en bit av Josef Franktyget Aristidia och nu har det äntligen blivit en liten kudde utav det!
Vardagsrummet där uppe börjar att arta sig, och jag tillför någon liten grej då och då, helt enligt planen! Nu är jag väldigt sugen på en fin sammetslampa från Tine K. En gråaktig har jag hittat, och den är riktigt riktigt fin! På bilden nedan syns den på översta hyllan.
Jag skulle också vansinnigt gärna ha en sådan kruka som skymtar till höger i bild. Antingen i den milda grå nyansen som den ovan eller kanske en snygg vit och svart som de som syns nedan!
Bilderna på Tine K sortimentet kommer från lovely, lovely bloggen My Home!
En toppendag önskar jag er!
Förresten så måste jag tipsa er om att på fredag drar jag igång en tävling som jag lovar att ni inte vill missa!!!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma