Skolaffisch come to mama

.
.

My Good, hur skall man hinna blogga?!
Planen var att jag skulle börja jobba 75% i januari. Lillan har ju börjat på dagis, och jag har jobbat lite extra på sjukhuset samt med mina små sidoprojekt. En sväng till Norge hade jag tänkt mig innan jul, men nops, inga jobb finns att få just nu. Alla vill åka just denna månad, eftersom de lyllosarna bara betalar halva sin skatt i november! Alltså inget jobb till mig i Norge…
Back to work
Här hemma däremot är man ett jagat villebråd på landstinget just nu, de har ringt var och varannan dag och vill att jag skall komma och jobba. Lättare att planera tillvaron om man går på ett schema tänkte jag och vips har jag ”börjat jobba” en månad tidigare än beräknat!
Well, well jag har älskat att vara hemma med Lillan de här 2,5 åren, men det är kul att jobba också! Får väl se hur mycket bloggning jag hinner med! Jag ville ha en 50% tjänst men no, no, någon annan hade blivit nekad det, och då får ju naturligtvis, i jantelagens Sverige, inte jag heller det beviljat…
Det om detta, nu till något helt annat!
Skolaffischer
Jag halkade in på en webbshop som sålde gamla skolaffischer och kände att jag bara måste ha en sådan. Har en liten väggsnutt däruppe vid trappen där en sådan skulle passa så bra. Vet inte vad det var men jag gillade de finstämda färgerna och det där gamla nötta. Naturligtvis var det fina motiv också, sjöfåglar var det på en och det tyckte jag skulle passa här. Ett problem bara -Hittar inte dit igen!! Så om någon har något tips vore jag tacksam!
Här är två bilder jag hittade när jag letade!

Petra Bindel
Ni förstår feelingen i min tanke va?
Kram!

.

.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma