Badrum på begäran

.
.

Hallå ute i stugorna
Handbollsslutspel på tv ger ett visst bloggningsutrymme en fredagkväll som denna. Jag har fått några förfrågningar ang badrum, vad det är jag är ute efter osv. Svårt, svårt, svårt att visa – finns inte en enda jäkla bild som jag kan använda som målbild eller hur jag skall säga!
Det vita Italienska laserskurna kaklet, mega plattor och en större mosaik, är i hamn! Har fått prisförslag och bestämt mig för det! Graniten till golvet är fortfarande inte helt bestämt, ”kakelkillen” som jag pratade med idag, kunde fixa granitgolv också, så honom skall jag träffa igen i nästa vecka!
Eftersom jag inte kan visa en bild på hur jag tänkt mig badet, kommer här en kavalkad av bilder som jag gillar och tänker sno idéer ifrån! 
Fristående badkar framför fönstret…

Eller ett inbyggt badkar klätt i natursten! Gillar den lyxiga känslan av marmor, men avrådd, avrådd och avrådd har jag blivit! Granit däremot är ”stenhårt” he, he!!
Kristallkrona till taket, yes, men svart? Not!

Ju större plattor på golvet desto snyggare!
Grått är färgen, absolut, men har inte bestämt nyans ännu!

Kran som kommer ut ur väggen hade jag definitivt köpt om vi inte redan hade köpt kommod, handfat och kran. Men duschen skall komma ut ur väggen i alla fall!

Snyggt golv igen! Coolt badrum, men inget för oss…

Stora plattor igen!

Ljust och fint och visst ser det fint ut med inbyggt badkar, kanske skall gå på det i alla fall? Jag vill ju ha ett hotelligt ganska lyxigt badrum!
Comments, dear friends, comments!!!
.
.
.
Bilder från Kvik, Sköna hem, Trine Thorsen, House & Garden.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma