Decenniets festligaste ”dagens”!

.
.

Ursäkta ett litet inlägg så här på kvällskvisten…
Jag har ikväll försökt att få någon styr på alla fotografier jag har utspridda i en pensionerad stationär dator, 2 st externa hårddiskar och så i min kära lap top! Vilken röra, jag tror jag blir tokig! Vi har förlorat våra bilder 2 ggr tidigare. Första gången, för många år sedan, försvann de för gott och sista gången, kunde en datakille återställa allt som gått förlorat tack och lov! Nu försöker jag att få till något vettigt säkert system för att spara mina bilder!
Ett gott skratt
Detta kommer att ta tid märker jag, för det är så otroligt roligt att titta på gamla bilder, så jag kommer liksom ingen vart! När jag kollade igenom bilderna som datakillen räddade från den kraschade datorn, hittade bland annat detta kort. Jag fnissar fortfarande lite tyst här i min ensamhet (de andra har gått och lagt sig) så tårarna rinner! Jag skulle ju ”dead easy” vinna en tävling i kategorin:
Hur fasiken tänkte du här???
Vanligtvis brukar man kunna avläsa på kläderna ungefär vilket decennium bilden är tagen. Men hallå, det funkar inte här! OMG, jag ser ju hur festlig ut som helst, och det roliga i det hela är, att jag har liksom inte klätt ut mig, jag är på helt seriös shoppingrunda med familjen i Kota Kinabalu i Malaysia…!!!
Nej, nu måste jag torka tårarna som faktiskt rinner ned för mina kinder och hoppa i säng, en lång dag väntar i morgon!
Kramelikram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma