Träskotrend som hänger kvar

.
.
Kanske hinner jag i år
Jag är verkligen inte snabb att haka på trender, kollar gärna in vad andra har först, sedan bestämmer jag mig för om jag gillar det eller inte. Vad jag inte fattar är, varför jag inte varit snabbare att köpa ett par snygga träskor. Träpjuck är faktiskt väldigt mycket jag! Bekväma, lätta att hoppa i och bara så skitsnyggt! Beställde ett par träskor, från Moheda förra sommaren, men de kom inte förrän efter 6 veckor, och då var sommaren redan slut. Dessutom var den ena sned, så jag borde skickat tillbaka dem, men glömde det…
Trenden med träskor verkar hålla i sig i år också, och nu tänker jag vara lite snabbare i starten. Kreddiga träskotillverkarna Swedish Hasbeens, samarbetar med H&M; i vår, och den 20 april släpper de en kollektion träskor i 150 butiker runt om i världen. Priset kommer att ligga runt 500 kronor.
Ett något mer modest pris än vad snyggingarna annars kostar!
Kanske läge att hänga på låset till H&M; den 20:e ?
Ses i morgon!
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma