En helt vanlig kall söndag i Mars

.
.

Hej hopp!
Ååå, vad jag/vi har fått mycket gjort idag, plötsligt känns det som att det går lite lättare att andas.
Det gör liksom alltid det för mig när jag får rensa och åka till återbruket med en massa ”bös”! Två vändor med proppfull bil till ”bruket” blev det, men sista lasset ligger dessvärre kvar i bilen, eftersom det var stängt när jag kom, hade missat sommartiden…

Tog in några syrénkvistar, får se om det funkar.

Delar av syrénhäcken är kapad eller snarare putsad, gångarna är sopade, ny vimpel uppsatt och en massa annat pyssel hanns med under dagen. Till nästa helg kommer en stor container och då kan vi äntligen börja rensa upp allt sly och alla stockar som ligger över heeela tomten efter röjningen i höstas! Som sagt allt måste vara på topp i början av juni!
Så blev det kväller, med lite tända ljus och mys.
Lillan är fortfarande supersnorig, så det får bli ytterligare några dagar hemma för vår del. Idag har storasystrarna varit toppen (de är de förresten alltid) och sett efter och roat Lillan hela dagen medan jag och älsklingen har pysslat ute.

Till Lillans stora förtjusning lektes det frissör.
 Inte så tokigt med systrar som är ”stora” damer i Lillans värld!
Hoppas Ni får en fin vecka!
KRAM
.
.

.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma