Bästa mormen och morfen

.
.
Sååå underbart det är ute just nu, man vill verkligen inte gå in, bara vara ute hela tiden!
Mycket, mycket, arbete i trädgården är det så här års, och jag ångrar varje vår att jag inte röjde undan mer visset och fler nedfallna löv under hösten…
När jag håller på med något brukar jag vara så inne i det att jag glömmer onödigheter som att äta tex. Det funkade fint innan jag fick familj och barn, lite annat är det nu. Tack och lov verkar Lillan vara litegrand som mig vad gäller den biten, inte särskilt känslig för lågt blodsocker mao. Men Lillans mormor och morfar tycker nog att jag borde vara mer noga med maten.

Mitt i trädgårdsfixadet kom världens gulligaste mams och paps, med världens godaste mat till oss!
 Allt var fix och färdigt, bara att slå sig ned på bryggan och inta årets första middag utomhus! Pappas dubbelmarinerade oxfilé, mammas potatisgratäng och sallad till det stod det på menyn! Yummi! De hade till och med med sig en flaska rött som vi sippade på där i solen. Sippade förresten, vi drack faktiskt upp hela flarran! Hi, hi, mitt på ljusan dan, men mysigt var det i alla fall!
Tusen tack, kära mor och far.
Love you!
Kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma