Slappar i Vågö och familjekonstellationen

.
.

Efter en tid med mycket ”vabande” (vård av barn, för den oinvigde) och annan
 ledighet är jag nu back on track! En lång arbetsdag tog musten ur mig idag och det var verkligen helt underbart att slå sig ned i de helhärliga och extremt prisvärda (199:-) Vågöstolarna som jag pimpat med fårskinn, nere på bryggan när jag kom hem!

Igår gjorde jag något som jag verkligen aldrig trodde att jag skulle göra.
Jag åkte till Västerås nya Ikea, samma dag som de öppnade sitt nya varuhus! Jag som verkligen haaatar att köa och trängas. Men hey, hey, stället var gigantiskt, så inte kände jag av någon trängsel inte!
Jag ville verkligen ha några sådana här plaststolar, men de har varit slut ett tag så jag gjorde en chansning när jag for dit. Köpte fem stycken, så nu kan alla familjemedlemmar slappa i varsin!
Apropå det…

Storasystrar är bra på att måla små tår röda!
Jag fick alldeles ont i magen när jag läste kommentarerna till mitt förra inlägg. Någon skrev såhär:
Jag måste fråga Hur många barn har NI???? Du skriver bara om den lilla flickan alltid. ”Min stora kärlek” De andra barnen då???????
Trodde alla förstod.
 
Jag har ett barn, men Lillan har två fantastiska tonårssystrar! Vi har levt tillsammans i många år och de var små när vi bildade familj. Av respekt för tjejerna, som börjar bli stora, och deras mamma har jag valt att inte skriva så mycket om dem, men jag gör det ibland, bland annat här och här. De är en del av min familj och de betyder mycket för mig.
 
Kram
 
Helena

.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma