Enough is enough!

.
.

Tillbaka till ruta ett…
Nu får det bara vara nog, började faktiskt att grina, när jag ringde till jobbet i morse och sjukanmälde mig för tredje gången på 6 veckor! Tre karensdagar käns lite halvsurt måste jag säga… Nu har jag fått en tid hos familjeläkaren imorgon och jag kommer inte att ge mig förrän jag fått antibiotika utskrivet, så det så! 
Solen skiner idag igen och det är varmt och skönt ute, och här sitter jag som en jäkla krake. Öppnade fönstret nyss för att i alla fall släppa in några ljumma vindar i vardagsrummet!

Lupiner, pioner (tusen tack Anna) och midsommarblomster,
riktigt somriga blommor, ute på vår altan just nu!
Kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma