Yes, semestern bokad!

.
.

Efter denna lååånga kalla vinter, vågar vi inte chansa på en semester i Sverige,
vi vill ha soooool och salta bad!
I år tar vi med barnen och sticker till Korfu!
All inclusive är bokat, på ett hotell ”som har allt”, för total avkoppling. Barnen och papsen kan roa sig hela dagarna med diverse vattensporter medans mamsen blir ompysslad i spaavdelningen. Låter inte det som en ”fair deal”?!
Det är inte första gången jag besöker Korfu. I början av 90-talet var ön, och framförallt byn Pelekas, ett givet mål för backpackande båtluffare i den grekiska övärlden. Jag och mina kompisar som var i 20 års åldern reste dit ett par gånger. Jäklar i min lilla låda vilket party det var! För att vara helt ärlig måste jag säga att vi var nog faktiskt helt vilda. Är himla glad att jag gjort allt det där, och ångrar inget, men om jag får välja skulle jag nog inte vilja att Lillan kör samma race när hon kommer i den åldern.
”Been there, done that & bought the T-shirt” ni vet…
Denna gång blir det detta hyfsade hotell för vår del!

Kram
Helena

.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma