Palmer i ropet

.
.

En liten palm fick flytta in i vardagsrummet strax före fotograferingen för Plaza Interiör i slutet av maj. Egentligen ville jag ha ett olivträd, men tyckte att de var lite dyra (speciellt eftersom de är svåra att hålla vid liv innomhus), så jag köpte en palm istället till en fjärdedel av priset. Det var inte så genomtänkt men jag behövde något att ”fylla ut” med.
Palmen passade bra in och nu är jag väldigt nöjd med köpet. Kanske skulle jag vilja byta ut den mot en lite mer ”kul” palmsort, nu när jag har kommit över den där 80-taliga känslan
 som jag tidigare fick av palmer.
En av mina absoluta bloggfavoriter Daniella Witte, som har en helt otrolig känsla för inredning och fotografering, inspirerar som få och har ett helt fantastiskt hus, har inrett med några palmer. Så otroligt snyggt!!! Har ni förresten inte besökt hennes blogg ännu måste ni bara göra det.

Vad säger ni om hennes entré och ”arret” i vardagsrummet?
Fabulöst, om ni frågar mig!
Kram Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma