Missoni visar oss vägen

.
.

Under vår lilla tripp till Spanien för tre veckor sedan, diskuterade vi och planerade mycket inför bygget av vår fjällstuga som nu äntligen tagit fart. Vi är inte alltid eniga när det kommer till inredningen här hemma, men till fjällstugan verkar det som om vi är på samma spår i alla fall!
Jag som har en ”thing” för Missoni besökte deras butik fler gånger i Palma, och hittade bland annat en superfin pläd som jag så gärna ville ha. Tyvärr var den solblekt och lite skadad så det blev ingen affär, men några snygga handdukar i klassiskt Missonimönster åkte ned i påsen.
Det är nu fjällhuset kommer in i bilden. Vi bestämde att handdukarna får bli vår vägledande som färgkarta där uppe på Höglandet! Huset och inredningen kommer således att gå olika lika grå nyanser, svart, vitt och lite accenter i brunt. Vi hade tänkt måla huset med Falu-svart färg, men har ändrat oss, nu blir det järnvitriolpanel och svart plåttak. Inredningsmässigt blir det mycket platsbyggt, som sängar, bänkar och förvaring. Materialen blir natursten, betong, trä, ull och fällar av får och ren allt i Missonihandukens färger!
Handdukarna provhängdes i vårt badrum för bilderna, men är nu nedpackade igen i väntan på ett alldeles eget badrum 42 mil härifrån! Så kul att börja samla på sig grejor som man sedan kan inreda det färdiga huset med.
Apropå vårt badrum, såg ni reportaget därifrån i Plaza Interiör nr 9?
Inte illa, fyra hela sidor om vårt lilla badrum,
det var ju jättekul tycker jag!
Nu står nattning av liten sötnos på tur.
Hasta luego!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma