Shit, vad har jag gjort?!

.
.
I´m on my own now!
Nu är det gjort, jag har tagit klivet och sagt upp mig. Eller helt ärligt, jag utnyttjade rätten till ”fegvarianten” med 6 månaders tjänstledigt för att bedriva näringslivsverksamhet, men ändå!
Jag lämnar ett intressant och givande arbete, med många underbara arbetskamrater och en given summa pengar som rullar in på kontot varje månad, för en oviss framtid på egen hand, utan den blekaste aning om jag kommer att dra in en endaste krona på min idé och mitt företag…
Förhoppningsvis vinner jag en frihet som jag aldrig kan få som anställd och ett arbete där mina intressen i yrkesform flätas samman med min fritid. Jag gillar tanken på att ha ett yrke där man ibland kanske inte riktigt vet om man gör saker för sitt höga nöjes skull, eller om man gör det i försörjningssyfte. Så hade jag det en period i mitt liv när jag arbetade med hästar, och jag gillade verkligen den typen av liv!
 Snart lägger jag den blå uniformen och den gröna pappersmössan på hyllan.
När jag nu lämnar landstingets något så när trygga famn, och ger mig ut fullständigt ”naken, rädd och exposed” för att citera en viss ”toffsmadame”, kan jag lika väl visa er hur jag till vardags egentligen ser ut utan fix i datorn. Rynkig panna har jag (ok, Iphonebilden ovan är suddig och snyggar till mig lite…) och fula ärr på båda sidor om hakan finns där, och just det är lite känsligt för mig, därför har jag alltid retuscherat bort dem på bild. Har helt enkelt känt mig för osäker och inte vågat visa er det. Men Herre Gud, nu finns inte längre plats för osäkerhet och rädsla. Hur skall jag kunna sälja in mig själv och mina tjänster om jag inte ens vågar visa mig själv oretuscherad på bild?!
Naken, rädd, exposed?
Wish me luck, så får vi se om mina vingar bär!
Kram kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma