Jippi, jag är så glad idag!

.
.

God kväll my friends!
Oh, jag är så glad att jag bara måste poppa in här, trots att jag borde gå och lägga mig, och berätta att jag har fått mina första jobb! Tjolahopp vad kul, och jag som inte ens har börjat att ”ragga jobb”, är liksom inte riktigt färdig med förberedelserna. Redan på torsdag skall jag möblera/styla en helt tom vindsvåning = en riktig utmaning! Som om inte det vore nog så har jag fått i uppdrag att inreda en hel lägenhet åt en person som inte ens skall flytta, utan som skall bo kvar bland mina idéer!
 Är inte det helt fantastiskt kul så säg?!

Topp och pälsväst från Kappahl, tights och shorts från HM.
Lillan som hostade sig igenom natten (har nästan inte hostat något alls idag, får väl se hur det blir kommande natt) fick hoppa dagis idag, och följde med mig på några ärenden istället.
Gud vad mycket man måste tänka på när man är sin egen. Som försäkringar tillexempel, vilken jäkla djungel. Som anställd har man alltid varit försäkrad från topp till tå, och aldrig behövt tänka på sådant, och så plötsligt går man bara omkring helt oförsäkrad, och det går inte för sig! Så efter en timmes försäkringsrådgivning är jag nu på nytt totalförsäkrad, skönt!
Lillan skötte sig exemplariskt under rådgivningen, och försäkringskillens min var obetalbar när Lillan som satt och lekte med min Iphone, plötsligt ringde upp mormor och började prata med henne om allt möjligt, precis som om det vore den mest normala sak i världen för en treåring att göra…

Efter ett besök hos ”bildekalkillen” (självklart skall jag ha dekaler på bilen, skall man göra det skall man göra det ordentligt, hi, hi), började Lillan tröttna på att sitta still och inte prata för mycket, så vi tog en sväng till M:s kontor. Där blev det full pott, eftersom fiskarna hade fått en bebis (?)! Det var ju bara hur spännande som helst. Men den lilla rackaren gömde sig förstås bland stenarna, till Lillans förtret. Snällaste C kunde inte motstå Lillans önskan om att se den lilla firren, så hon kavlade resolut upp kavajärmen och ”dök ned” i vattnet för att skrämma fram den. Man kan väl säga att den lilla damen har en skapligt välutvecklad teknik för att få sin vilja fram…
Natti, natti!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma