Neeej, jag har missat…

.
.

Sista november idag, imorgon är det december och all sköns lucköppning börjar.
Först missade/hann jag inte få adventsfint förrän på eftermiddagen till just 1:a advent, och idag insåg jag att jag heeelt och hållet missat att fixa Lillans paketkalender. Ok större skepp har sjunkigt, och inte går det någon nöd på henne för det. Det var bara det att det var så snopet att jag faktiskt inte haft en tanke på det. Har väl haft en massa andra saker i skallen den sista tiden helt enkelt.

Jag gjorde en så fin kalender till henne förra året (bilden är från då)
 och det är synd om den inte får komma fram i år. Jag är faktiskt lite mallig över den, så jag sticker nog ned på stan imorgon och köper lite småsaker, närmare bestämt 24 st! Det är nog mest för min egen skull, eftersom jag tyckte att det var så roligt förra året att se hur glad hon blev för lite ballonger, en clownnäsa, glitterfärg, en uppskruvningsbar mus och annat småplock! Ni kan väl vara bussiga och tipsa om lite småsaker ikväll om ni vill, så blir det lite roligare för mig att handla imorgon!
Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma