På beställning: Fler pics från mellantjejens rum

.
.

Godmorgon
Julgranen är på plats men tomtar har vi fortfarande på loftet! Den absolut största behållningen av denna jul, ännu så länge, var att klä granen med Lillan igår, det var bara helt underbart att se med vilken frenesi och vilket allvar hon tog sig an uppgiften. Jag lovar att inte en enda kula, ängel eller stjärna har fått sin plats av en slump.
När Lillans systrar var små, minns jag att jag längtade efter att de skulle bli stora så att jag skulle få klä granen sådär sobert enkelt och vackert som jag hade sett i tidningar. Ett par år hann jag med det, innan Lillan nu axlat rollen som förste granpåkläderska. Med facit i hand kan jag säga så här, Hur kul och viktigt var det egentligen att klä granen själv? Julen är ju barnens högtid och det roligaste, tycker i alla fall jag, är att få vara med dem och se deras spänning, lycka och förväntning inför julaftonen!
Oh, my Good vad ”pretto”, det där lät…
Några läsare (bland annat en som heter Elisabeth, tror jag, hi, hi) vet jag är nyfikna på mellantjejens rum, så här kommer några pics därifrån! Det är fortfarande inte klart, eftersom jag inte kan hitta ett lagom stort skrivbord. Rummet är ingen ”gympahall” så det får inte vara så förbaskat stort.
Spegeln är från Ting för glädje och pianostolen, som skall få nytt tyg,
har jag fyndat på Blocket.
Ny styling på lilla kinaskåpet från Baazar. Gammal lampfot med ny lampskärm från Tine K, glasskålen med lock köpte jag på Lagerhaus och vasen, med en olivkvist från mitt eget olivträd, är från Åhlens (29 kronor och jättefina om man har många tillsammans)!
Ha en fin dag, och slutspurt, inför den stundande helgen!
KRAM
.
.
. 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma