Känns så omoget…

.
.

Hej och oj vad det finns lite tid för bloggning nu för tiden!
Inte vet jag om jag har så mycket att skriva om heller, för den sakens skull, men det där brukar ju vända. Man har varit med förr, liksom…

Jag kan ju berätta att jag går av och an här hemma och plockar undan saker mest hela tiden. Jag blev så inspirerad av den avskalade enkelheten i det där huset som jag skrev om här, att jag bara tycker att allt här hemma känns plottrigt och omoget. Ja, just det omoget är vad det känns som. Jag skulle verkligen vilja ha en mer vuxen stil här hemma just nu. Jag har för mycket småsaker utplacerade här och där. Måste komma ihåg att bara köpa större saker som syns, och att ställa ihop saker i grupper.
Pssst! En kompis till mig sa att hon så gärna ville ha en stor maroccansk bricka, men att hon tyckte att de var så dyra, de hon hittat kostade runt 600-800 kr. Jag tipsade då om den brickan som jag har, den på bilden som iofs inte syns så bra, kommer från www.millamix.se och den kostar inte mer än 229 kronor. Verkligen superbilligt!

 

I ”det där” fina huset var de enda så att säga lösa saker som jag lade märke till, typ 20 ljusstakar i olika former och höjder, alla vita. De stod tillsammans i en grupp på det gigantiska specialbeställda svarta matbordet. Så enkelt och så vansinnigt snyggt. När alla ljusen brinner ser man det till och med genom häcken när man swishar förbi i bil!
 
Inspirerad av det tog jag själv fram ett gäng svarta ljusstakar, jag hade inga vita, och placerade på vårt svarta matbord. Inte i närheten så elegant som det var där, men jag tyckte att det blev rätt snyggt ändå, så de får nog stå kvar ett tag.
Näe, usch vad trött jag är, måste gå och sussa nu!

Kram

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma