Rätt i ytterligare en instans!

.
.

Finn fem, eller snarare två fel!

Plötsligt när jag sitter här och redigerar lite bilder från igår, dyker det upp ett skridskoåkande par på isen nedanför mig. Herre Gud människor, har ni inte fattat någonting, och hello, läser ni inte min blogg?! Hi, hi! Det gick visst vägen denna gång, men till och med på denna bild, syns den svaga råken som löper från kraftvärmeverket inne i stan och hela vägen bort till Fullerö…
Alltså ”människa på isen” var fel no 1 idag.
Fel no 2 är granens (förlåt mig) fula orange låda, som fortfarande står kvar, på tok för nära vår tomt. Men, men, rättvisa är på väg att skipas, och i fredags kom domslutet från Nacka tingsrätt som hade behandlat grannens överklagan mot Länsstyrelsen, den instans som efter vårt överklagande beslutat att riva upp det bygglov som på felaktiga grunder utfärdats av stadsbyggnadskontoret i Västerås kommun. 

Domen utföll till vår fördel och överklagandet avslogs!!!
Snart är ordningen återställd här ute på Udden…
Kram
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma