Åååh, vilket roligt uppdrag!

.
.

På torsdag har jag ett alldeles speciellt roligt uppdrag.
Jag skall nämligen hem till en förtjusande dam, som kontaktade mig efter att hon läst artikeln om mig i länstidningen förra lördagen, och hjälpa henne med det sista piffet i hennes helt nyrenoverade och nyligen införskaffade fina våning! Bara hur kul som helst, eller hur?!
Jag kom att tänka på det när jag såg denna bild av Petra Bindel. Röda färger, sidenbrokad och gamla möbler som bär med sig liv och minnen. Det var just så hon hade det, möbler och prylar som betydde något för henne. Vackra antikviteter blandat med mängder av konst. Där fanns mörkröda sammetsgardiner och karmstolar klädda med zebramönstrat tyg, allt smakfullt utplacerat i våningen och inget fanns där av en slump. 
Det var långt ifrån det vita utslätade minimalistiska idéal som verkar vara den alénarådande trenden just nu och jag ser verkligen fram emot utmaningen!
Helena
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma