Helt crazy vecka alltså

.
.

 Ni måste bara vara helt bäst, trots att jag inte gett ett enda litet pip ifrån mig, inte ett livstecken på 5 dagar, så har över 800 stycken av er kikat in här på bloggen var endaste dag. Helt otroligt, och nu börjar ni fråga efter mig också, och undra vart jag tagit vägen, hur gulligt är inte det, jag blir alldeles rörd (gah, vad sensetive jag blivit sedan jag fick barn…)!
Även om man skulle kunna tro det, så har jag inte slutat blogga, det har inte hänt mig något, och pausen har inte varit något aktivt val från min sida. Jag har bara haft så helt galet mycket jobb denna vecka! Jag har jobbat på, som en liten iller, medans papsen varit hemma och tagit hand om stackars Lillan som blev sjuk i måndags. I got a businesse to run you know, så då blir det M som får ”vabba”, fniss!
Ok, det är sent sent, och jag är supertrött, men efter vissa påtryckningar (ni vet vilka ni är :-)), ville jag inte lämna er i sticket ännu en dag, så jag beslutade mig nyss för att visa er minilite (Lillans nya ord) av vad jag gjort under veckan. Herre Gud, nu blev det så himla mycket jag vill visa er, så inte vet jag vart jag skall börja…
Shabby chic har blivit lite av en ”grej of the day” för mig, och i veckan har jag gjort ett nytt försök på reportagefronten. En bunt bilder ligger och väntar på att redigeras, och skall tillsammans med text, inom en snar framtid, skickas iväg till olika magasin… Det är väl nu det kommer att visa sig, om förra reportaget bara var ren och skär nybörjartur… Håll tummar och tår är ni snälla…!

Homestyling och fotografering stod det på schemat i början av denna vecka. En gård, med ”pållar” utanför knuten, var jobbet jag gjorde åt en mäklare. Två dagar tillbringade jag i Stockholm för det, och kunde absolut inte låta bli att fota de vackra djuren som busade runt i de snötäckta hagarna. En gång hästtjej alltid hästtjej tror jag.
Ja, det var en liten del av vad jag pysslat med under veckan. Jag har egentligen massor av så kul saker att berätta, men orkar liksom inte nu, så jag får återkomma med det allt eftersom. Nästa vecka ser det lite lugnare ut. Då skall jag ägna mig åt att skriva tre (3) reportage, fatta det, helt crazy det med (det var det som var det jag skrev om, att jag har nya uppdrag med lite annan karaktär), åt en fotograf som tar sååå fina bilder. Japp, nu får jag snart nypa sig i armen, eller hur?!
Tack för att ni så troget hängt kvar och väntat på att höra något från mig!
KRAM
HELENA

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma