Whiii, första skrivjobbet publicerat!

.
.

Visst berättade jag för er att jag nu för tiden kan lägga till ”skribent” i min CV?
Jag har den senaste tiden skrivit flera reportage åt bästa fotografen Anne-Charlotte Andersson. Helt vansinnigt kul är det att skriva och när man sitter där och håller på, kan man inte fatta att
man kommer att få betalt för det!
Idag när jag hämtade posten låg ett stort tungt kuvert i brevlådan. I kuvertet låg en rykande färsk Hus och Hem Trädgård och en hälsning med ett tack för samarbetet från redaktören Anette Sievers!

Ja, sedan när man öppnar tidningen, kollar ”Lottas” fina bilder och läser om Hannas Pergola, så är det mina ord! Märkligt och lite stort kändes det faktiskt… och lite mallig är jag allt!
När jag ändå har er uppmärksamhet kan jag inte låta bli att visa godingen igen. Vår lilla tumsugande docka som lovat att hon skall sluta suga på den där goooda tummen när hon fyller fyra år… Får väl se hur det blir med det…
 Idag har hon fått en ny tröja från Kids Brand Store, 150 kronor för den fina tröjan, på rea, det är ett himla bra pris! Massor med nya fina vårkläder har poppat in i webshopen också men fortfarande finns en del reavaror från vintern kvar. Just nu har de fri frakt och fri retur på ordrar över 599 kronor, så det kan verkligen vara läge för en bra affär just nu!
Ha en skön kväll!
.
.
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma