Livet leker!

Hej på er!
Kikar idag bara in för att önska er en riktigt fin lördag!
Ikväll blir det fira (big time) och baluns. Darling och jag bjuder bästis Sara och hennes Johan på en helkväll på härliga Franks i Västerås. Det var tänkt som tack för att Sara har hjälpt mig att göra ritningarna till huset i Lofsdalen, men efter ett mail från någon igår, blir det också en kväll där vi skall fira så ända in i bängen!!! Jag skall banne mig bjuda på Moët så det står härligan till, från egen ficka, sen lovar jag att berätta för er vad som hänt senare i veckan.
Och jag lovar att det är för bra för att vara sant!
Några bilder från ett vårvackert Västerås och lägenheten jag styalde igår.

Nu skall jag ta och slänga på mig lite kläder för att sticka ned på stan och inhandla något att ha på mig till kvällen. För skall det firas måste man ju vara smashing, eller hur?!
(Jag är verkligen så himla glad skall ni veta, skulle kunna ta hela världen i famn, eller kyssa upp tanten med pudlarna i brygga som jag sa till Sara i telefonen direkt efter att jag läst mailet. Men det var förstås ett litet internt skämt…)
KRAM KRAM

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma