Vad som komma skall

.
.

Drog en sista runda på Google för lite fler inspirationsbilder till ”uteplatsjobbet” och när
 jag sökte på grå kuddar, dök de här bilderna från min egen blogg upp!

Guuud vad jag längtar till sommaren nu!
Visst hade vi fint ute på altanen förra sommaren, jag var jättenöjd. Blir kanske ännu bättre denna sommar eftersom jag skall fylla på med lite blommande växter i år. Köpte så mycket buxbom och olivträd och sådant grönt förra året att pengarna inte riktigt räckte till mer blommande saker.

Buxbomen och oliverna har övervintrats så nu är det bara att fylla på. Bara den förbaskade värmen kommer så sätter jag fart! Så snart det går kommer de och oljar in altaner och bryggor och sedan är det bara att ”inreda”! Tjohoo, vad kul det skall bli!

Btw, ha en riktigt fin fredag,
 trots att vädret verkligen gör allt för att sabba det för oss…

Helena
.
.
.Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma