Ett litet hej och en dagens igen

Oj, det har visst blivit långt mellan inläggen den sista tiden, skall försöka att bättra mig…
Här har det väl inte hänt så mycket den sista tiden, jag har jobbat en del men varit ledig ganska mycket. Det känns skönt eftersom jag har haft tid att fixa lite i mina rabatter och sådant, datorn har varit långt borta kan man väl säga… 
I fredags och i dag har det varit två killar här och oljat in alla bryggor och terrasser. Jippy, nu kan jag äntligen plocka fram alla utemöbler och göra det fint med blommor och pyssel! Nya vita ”gardiner” måste jag handla till uteplatsen, de blev så fula förra året. Om jag skulle välja en enskild sak som påverkar mysfaktorn, så är det nog gardinerna. Det är verkligen ett tips, känslan blir lite kontinental, skulle man kunna säga. Prova får ni se!
Jag lovar att återkomma med bilder så snart uteplatserna och bryggan börjar arta sig, så får ni hålla tillgodo med en dagens så länge.

Toppen fyndad på Bik Bok för endast 149 riksdaler, en riktig favvo om du frågar mig, mjuk och precis lagom ”sladdrig”, och japp den håller passformen perfekt efter tvätt!
 Nya svarta lackballerinor från Nilson´s har jag också slagit till på, 550 kr och precis rätt modell. Dem håller jag på att gå in så att de är riktigt sköna när vi sticker till NYC om tre veckor. Tror att de kommer att passa perfa dagtid på de långa vandringar som det nog kommer att bli!
Jeansen är från JC.
Nu skall jag ”ta rätt på” stöket i köket och sedan blir det nog att slappa framför tv:n. Längtar faktiskt efter det, jag gör de så otroligt sällan.
Ha det fint alla!
Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma