När livet plötsligt förändras

I morse, när jag min vana troget läste mina mail i Iphonen innan jag steg upp ur min mjuka och sköna säng, fick jag en obehaglig påminnelse om livets förgänglighet.
I min agenda för augusti, finns inskrivet att jag skall göra ett reportage hemma hos fina Frida och hennes gulliga familj i deras tjusiga vindsvåning i Stockholm. Det var planerat så, ända fram till natten mot tisdagen, då ödet ville annorlunda. I min mailbox fanns denna morgon ett mail av förtvivlan och sorg.
Fridas våning har under måndagsnatten brunnit ned. Familjen med tre barn, befann sig tack och lov, just då på hotell i en annan del av landet! Så förfärligt och vilken tragedi! Ingen människa kom till skada under branden, vilket måste ses som en fantastisk tröst i den arbetsamma och besvärliga tid Fridas familj och alla andra som bodde i fastigheten har framför sig. 
Här är en del av deras kök hämtat från Fridas blogg Snor & Glamour
Vad gör man när hela ens hem, ens trygghet och borg i ett naffs tas i från en? Man måste ha någonstans att bo till att börja med! De har de inte just nu. Finns det någon som har kontakter eller andra förslag på boende för en längre tid, så tar Frida gärna emot tips på
Var rädda om er och titta en extra gång på brandvarnaren ikväll
 så att den verkligen fungerar!

Största kramen går till Frida med familj!
Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma