Sötaste lilla palmen

Halloj
Ännu en fin dag, det tackar vi för!

Lillan och jag tillbringade gårdagen på Västerås gamla ”utomhuspoolställe” Lögarängen. Tillsammans med Lillans jämnåriga kompis, hennes gulliga mamma, ytterligare en mamma med tillhörande döttrar modell lite äldre, hängde vi där hela dagen. Det var jättemysigt med alla tjejor och allt bad. Jag gillar inte när det blir sådär galet mycket människor på ett och samma ställe, men det var helt ok igår, inte mycket folk alls faktiskt.
Idag blir vi kvar här ute på Udden. Mälaren är inte varm alls, med mina mått mätt alltså, men Lillan tycker att det är helt ok, så det blir strandhäng idag, och kanske kanske vågar jag mig på ett dopp!
 Några dagar förra veckan tillbringade jag med att piffa till ett rum här hemma. Jag har målat och spikat och sytt och resultatet blev fab! Jag är sååå nöjd, det blev så fint, precis som jag tänkt mig!
Vill inte visa några bilder ännu eftersom några detaljer saknas. Ni vet den där lilla pricken över i som gör att man tycker att ”jäsiken vad fiiint det blev”!
Den enda lilla bild jag visar idag, och det gör jag bara för att jag måste tipsa er innan de tar slut, är den lilla palmen i fönstret. Jag tycker att den är helt bedårande. 75 kronor på Ikea. Hoppas hoppas att det är en survivor, för jag gillar den så himla mycket och den passar perfekt i den fina Waldemarsuddekrukan jag köpte på just Waldemarsudde i torsdags.
Nu måste vi fixa lite här hemma, snart kommer mormor och gör oss sällskap vid sjön!
Kram kram
Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma