Formex för mig också

Halloj, halloj!

Tillbaka på Udden efter en hel dag i Stockholm med besök på Formex. Ja vad skall man säga, mycke grejor var där förstås, en del montrar var fint skyltade med fina saker men många var det inte. Lite besviken måste jag nog få säga att jag blev. Vad sjutton, om man nu tillverkar eller på annat sätt producerar och säljer varor. Så vet man att det kommer typ 26 000 besökare för att titta på ens grejor, borde man då inte lägga extremt mycket krut på att göra en inbjudande, inspirerande och vacker monter? Som sagt, några hade gjort det, men många hade helt missat den biten. Rätt mycket krafs och tingel tangel där över huvud taget faktiskt. Missade kanske de bästa godbitarna?

Men men nu har jag i alla fall varit där och sett vad som gäller för hösten och vintern,
dvs ”more or les” samma saker som förra året!
Roligast med dagens Stockholmstur var att åter igen träffa ”hon som jag skall jobba med” och dessutom få se hennes helt fantastiska hem! Makalöst ställe säger jag bara, så jäkla coolt!
Känner ni igen det?
Någon som vet vems vardagsrum jag fotat?
Bäst att krypa till kojs nu, flyger till Köpenhamn imorgonbitti tidigt.
Kram Helena


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma