Så ser huset ut.

 
 
 
 
Jaha, då var det strax dags för visning här hemma. Jag sorterar och flyttar runt, stylar och styr upp med fönsterputs, städ och annat som behövs. Uppe på detta jobbar jag på med de uppdrag jag har just nu. Så himla kul att allt snurrar på så bra!
 
 
 
 
 
Jag hann inte spara ned mäklarens alla bilder på huset innan de togs bort, så jag visar er denna instagrambild istället.
 
 
Som ni ser är renovering påbörjad, men det är mycket
kvar. Bland annat skall fönster och dörrar på nedervåningen bytas till samma stil som de nya på övervåningen. Huset skall putsas om, och hela altanen och rabatterna runt skall bort för där skall grunden dräneras.
 
 
Skall försöka få till några fler och bättre bilder, från fler vinklar, så ni får se det i sin helhet.
 
 
Kram Helena 
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma