Vårt nya bo!

 
 
 
Go’kväll kära vänner
 
 
Det verkar som att det finns några där ute som är lite nyfikna på vart vi skall flytta. Jag kan börja med att berätta att vi igår skrev under på ett helt fantastiskt hus som ligger mitt i centrala Västerås. Det är en dröm och ett helt unikt hus. Det finns bara ett litet krux, ett förbehåll, vi måste sälja vårt hus innan vi kan flytta…
 
 
Efter alla beslut vi har fattat de senaste veckorna, skall vi flytta eller skall vi stanna, budgivningen och allt annat kring hela den här ”affären”, har jag världens värsta huvudvärk och känner mig helt slut.
 
 
 
 
 
 
 Det har inte varit helt lätt, huset är nämligen från 1910 och i behov av stor renovering, och vi kan typ knappt slå i en spik… Nu har vi har tillsammans med murare, plåtslagare, elektriker, snickare, målare, grävkille och lite fler typer räknat, tittat, uppskattat och räknat igen. Till slut har vi alltså kommit fram till att ett sådant här hus får man bara inte missa!
 
 
 
 
 
 
Jag tog några bilder när vi var på en av visningarna. Vad säger ni, inte så pjåkigt med en fantastisk varm och gosig kakelugn i sovrummet va?! Det finns faktiskt en i varje sovrum, men jag har bara två på bild…
 
 
Det finns så många saker jag vill visa er från huset, men nu måste jag krypa till kojs. Mycket jobb i veckan och mycket att göra inför första visningen av Udden nu på söndag.
 
 
Måste bara få be er om en liten tjänst. Jag skulle bli så innerligt glad om ni mina läsare kunde hjälpa oss att marknadsföra Udden lite. Om du har en blogg kanske du kan skriva en blänkare om, och länka till, gårdagens inlägg. Om du inte har någon blogg kanske du kan länka och sprida det på din facebook. Det skulle hjälpa oss enormt, för det brinner lite i knutarna här och vi har inte så mycket tid att vinka på.
 
 
Kram Helena
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma