2012 / 2013

 
 
 
Hoppas att ni alla får en helt fantastisk nyårshelg och tusen tack för att ni följt mig under året (en del mycket längre än så)!
 
 
Det har varit ett omvälvande år med nystartat företag, fjällhusbygge, stadshusköp, 40-års firande och några underbara resor. Till det kommer naturligtvis ytterligare ett fantastiskt år med Lillan som växer och utvecklas så det knakar!
 
 
Jag lämnar 2012 bakom mig med ett stort leende på läpparna (och en liten känsla av att det kanske har varit det bästa året i mitt liv so far) och går in i 2013 med spänning och tillförsikt. Flera stora förändringar kommer att ske både i mitt verkliga liv och här på bloggen
(vänta bara skall ni få se…).
 
 
Jag är så glad och tacksam för att ni hänger med mig i vått och torrt. Ibland har jag bloggtorka eller alldeles för lite tid för att hinna titta till er, och ibland känner jag mig sprickfärdig för att jag har så mycket att dela med mig av. För er verkar det inte spela så stor roll, ni väntar troget på mig även genom mina ”dalar” och jag älskar er för det!
 
 
Om jag får ge mig på en liten gissning, kommer 2013 att vara fullspäckat med ”stuff” att fylla den här bloggen med. Så jag tror faktiskt inte att bloggtorka kommer att vara ett stort issu på
väldigt väldigt lång tid.
 
 
Så håll i hatten, för nu åker vi!
 
 
2013
 
 
 
 
 
 
Största kramen till er!!!
 
 
 
Helena
 
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma