Men jaaaaaaaa, vi flyttar till stan!!!

 
 
 
 
Idag blev det äntligen klart, jugendvillan från 1910 inne i stan är vår! Det har varit en lång och krokig väg hit, med många ups and downs vill jag lova, men nu är allt klart. Tjohooo, vad jag är glad!
 

Ni ser själva, underbart, men mycket som skall fixas…

 

Jag vet att ni är många som har undrat hur det har gått och jag har ju, retsamt nog, stuckit åt er en liten ostbit då och då, utan att ge er hela grejen. Rackarns taskigt kan man tycka, men vis av tidigare erfarenheter är det bäst att inget säga innan allt är helt klart, men retas kan man ju alltid, hehe!
 
 
Äppelträd, äntligen får jag äppelträd i min trädgård!
Mitt i stan, 5 min promenad från centrum, det kan man inte tro.

 

 
Framför oss har vi nu en spännande resa, som ni naturligtvis kommer att få följa. Huset är helt makalöst vackert med en sällan skådad potential, en riktig oslipad diamant skulle man lite klatschigt kunna säga. Vi känner en enorm glädje i att få möjligheten att återge detta fantastiska hus sin forna glans. En ny epok i vårt liv tar också vid, nu när vi såsmåning om kommer att lämna Udden och flytta in till stan. Så spännande!
 
Huset ligger i anslutning till en stor och vacker park.
Den hör dock inte till oss, haha!

 

Tack för alla fina hälsningar på framförallt Instagram.
 
 
Kram till er alla!
 
 
 
Helena
 
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma