Ruggigt snyggt

 
 
 
 
 
Man kan väl säga att just nu går det åt skapligt mycket tid till att planera och fundera kring renovering och inredning av det nya huset…
 
 
 
Det naturliga hade kanske varit att måla köket vitt, men när vi för en tid sedan slog upp senaste numret av Elle Interiör tänkte vi om helt och hållet.
 
 
 
 
 
 
Det här köket tillhör en av Days grundare (Mikkelsen) och utformningen av det är väldigt väldigt likt det som är i huset i stan. När vi såg dessa bilder kände vi bara att det liksom inte fanns något alternativ. Köket måste bli svart!
 
 
 

 
 
Visst är det heeelt underbart? Jag bara älskar det, så galet snyggt! 
 
 
 
I vårt hus är det också superhögt i tak och tre stora fönsterpartier så jag är inte rädd för att det blir för mörkt. Dessutom skall bara köksinredningen i yttervarv vara svart. I innervarv (ni kommer att fatta vad jag menar sedan) kommer det att vara vitt. Där är det mycket murade delar som skall putsas vita, en jättestor vitputsad spiskåpa över vedspisen, elspis, bänkar och annat. Granitbänken som är där kommer att bytas ut mot carraramarmor.
 
 
 
 
 
 
 
Mikkelsens villa är inte helt olik vår, bara lite större och tjusigare :-)  Men vi kommer att ha den lite som en målbild när vi renoverar, inte allt men delar av den.
 
 
 
Mikkelsens kök tex har sexkantigt formad marmormosaik på golvet som kanske är det snyggaste golv jag någonsin sett, men håll i hatten vad det var dyrt! Där lär vi få söka efter ett något mer rimligt alternativ.
 
 
 
Nej nu är det bäst att jag sätter en jäkla fart så man kan ta lördag sedan!
 
 
Kram Helena
 
 
 
 
 


Fler blogginlägg från Drömhus

En kommentar

  1. Trackbacking your entry…

    I found your entry interesting do I’ve added a Trackback to it on my weblog :)

Senaste artiklarna från Härligt Hemma