Så kan det gå!

 
 
 
 
Hello!
 
 
 
Hur har ni det dan före dan, före dan före dopparedan? Här har vi bara softat runt som små tomtar och mysdressen har varit på heeela dagen. M har varit ledig och vi har jullov allihopa, så skönt och mysigt.
 
 
Igår tog jag mig för att göra julgodis och Lillan var ivrig med att få hjälpa till. Flopp kan jag säga. För det första finns inget en 4 åring kan göra när det kommer till godiskok. Allt är för varmt, skall gå för fort och är för vasst (läs kniven man måste skära hela alltihopa med). Hon tröttnade efter säg 10 minuter, och sedan stod jag där med en uttråkad 4 åring och ett godisfixande som aldrig tycktes ta slut…
 
 
Näe, nästa år kommer jag banne mig att köpa fingodis i någon trevlig butik istället. Sååå mycket godare och garanterat 1000 ggr snyggare blir det!
 
 
 
 
 
 
Fotade det godis som jag gjorde igår, men det såg inte bra ut, så jag tog och fotade mina vackra tulpaner och en skål köpegodis istället!
 
 

 
 
 
Önskar er alla en fin kväll och på återseende!
 
 
Kram
 
HelenaFler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma