Tacksam och digitalt stressad

 
 
 
Ny vecka nya möjligheter!
 
 
 
Hoppas att ni haft en fin helg och nu känner för att ta tag i denna nya fräscha vecka med hull och hår. Tusen tack för era söta kommentarer på mitt förra inlägg, ni är verkligen så gulliga.
 
 
Det slog mig faktiskt ganska nyligen att jag är väldigt väl förskonad mot elakheter på min blogg, vilket jag naturligtvis är mycket tacksam för. Det var någon som frågade om jag ofta fick sortera bort elaka kommentarer, men nej det gör jag faktiskt inte. Det är klart att det har väl hänt ett par gånger, under de 4 år jag bloggat, att någon har skrivit något obehagligt men det är verkligen ytterst sällan det hänt.
 
 
Däremot har jag ofta dåligt samvete för att jag inte svarar på era frågor i kommentarsfältet så ofta. Jag kan nog ibland känna mig ”digitalt stressad” med två mailadresser, blogg, instagram, facebook och sms på telefonen. Det känns om att man alltid måste vara ”nåbar” och jag får lite halvångest när jag ser hur duktiga alla andra är på att snabbt gilla, kommentera, svara osv.
 
 
Jag försöker i alla fall att alltid svara på alla mail, även om det kan ta ett litet tag ibland. Så om du undrar över något speciellt är det bäst att maila mig på någon av mailadresserna som du finner högst upp till höger på denna sida. Och hur det än är så är jag väldigt väldigt glad för alla mail, kommentarer och annat som jag får och jag looovar att försöka bli liiite bättre på att ge snabba svar och respons.
 
 
 
Något helt annat!
 
 
AJ 50
 
 
Vi har hittat den absolut ultimata utelampan till fjällen. Två stycken, en på vardera sidan om dörren får det bli. Hade ingen aning om att den fanns för utomhusbruk. Den strama stilen passar perfekt ihop med allt det andra strama där uppe. Annars är ju inte utomhuslampor det allra snyggaste man kan tänka sig…
 
 
Kram Helena
 
 
 
 
 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma