MIN TEXT PÅ PRÄNT

 

Hej hallå!

Det blev en liten oplanerad paus i bloggandet under helgen. Men nu är jag tillbaka här i eller på, min nya plattform, eller vad man nu skall säga. Jag har skaffat ett litet räkneverk här nu och noterat att de allra flesta av er mina läsare har hängt med hit. Några hundra läsare har gått förlorade under vägen, men jag hoppas verkligen att de hittar hit igen. Kanske kan ni hjälpa mig med exempelvis att ändra länkarna som gått till På vår Udde, så att de går hit istället?

 

Skön helg har vi haft i alla fall och helt makalöst god mat lagade jag i fredags. Den måste ni bara få ta del av. Lägger in receptet på lammrostbiff med syrlig blomkål, apelsinmorotspuré och citroncreme fraich, senare i veckan. Helt våldsamt gott!

 

Idag låg det en tidning i brevlådan och minsann var där inte ett fint fint reportage som Anne-Charlotte Andersson och jag gjort. Hon har stylat och fotograferat de fina bilderna och jag har skrivit texten.

 

 

 

Det är så himla kul att se sina egna bilder, eller som i det här fallet, sin egen text i tryck!

 

 

Eller är det kanske mest den där lilla texten som jag ringat in som är det roliga? Lite som en fyraåring som blir glad om hon ser sitt namn på ett oväntat ställe.

 

Nu är det natti natti!

 

Ses imorgon

 

Kram

 

Helena

 

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma